Feil ved innlogging i bank

Generelle krav til innlogging

Oppdatert over en uke siden

Når du logger på banken din, krever de fleste banker at du logger på med samme legitimasjon og autentiseringsprosess som du gjør når du logger på nettbanken din. Noen banker krever et annet sett med legitimasjon for private og bedriftskontoer.

I de fleste tilfeller må du oppgi:

• Ditt brukernavn/påloggingspinkode for bank

• Din autentiseringsinformasjon for eksempel: Mit_ID (Danmark), Bank_ID eller i noen land ditt personnummer.

• Husk at hos de fleste banker fungerer dette på samme måte som å logge inn på nettbanken din.

Noen banker krever andre påloggingsdetaljer og avtaler for bedriftskontoer. Sørg for at du kontakter banken din første gang du logger på som bedriftskontoinnehaver og spør hvilke påloggingsdetaljer og avtaler som må være på plass før du logger på første gang.

Hvis påloggingen til banken mislykkes, vennligst kontakt banken eller Brevio.