Generelt
Hvordan besvare en revisjonsanmodning som bank

En stegvis gjennomgang for utsendelse av revisjonsoppgaver via Brevio

Christian Elboth avatar
Skrevet av Christian Elboth
Oppdatert over en uke siden

E-post fra revisor

Som bekreftende tredjepart, vil du motta en e-post fra [email protected]. E-posten inneholder:

• En sikker lenke til revisjonsanmodningen

• Kontaktinformasjon til revisor (telefonnummer og navn)

Klikk på lenken i e-posten

Steg 1. Revisjonsanmodningen

I steg 1. så kan du lese revisjonsanmodningen direkte via knappen "Forhåndsvis fullmakt" eller ved å laste ned den signerte versjonen fra "Last ned dokument":

Klikk på deg videre når du har lest anmodningen. Her kan du lese hvordan du tolker en digital signatur.

Steg 2. Last opp bankoppgave

I steg 2 skal bankoppgaven lastes opp. Klikk på opplastningsknappen, eller dra bankoppgaven(e) over i opplastningsfeltet.

Steg 3. Send inn

I steg 3. så ser du over informasjonen og sender inn.

Etter opplastning av dokumentet, trykk på "Send bekreftelse". Du har nå besvart anmodningen fra revisor 🎉