Hvordan besvare revisjonsanmodning?

En stegvis gjennomgang for bekreftende tredjepart (advokat, kunde eller leverandør).

Olav Harald Våge avatar
Skrevet av Olav Harald Våge
Oppdatert over en uke siden

Mottak av e-post

Som bekreftende tredjepart mottar du en e-post fra brevio.com. Denne inneholder:

• Lenke til revisjonsanmodning

• Kontaktinformasjon til revisor (telefonnummer og navn)

Steg 1. Revisjonsanmodningen
I steg 1. så kan du lese revisjonsanmodningen direkte via knappen "Forhåndsvis fullmakt" eller ved å laste ned den signerte versjonen fra "Last ned dokument":

3. Legg til utfyllende  informasjon:
Obs. Bare relevant ved bekreftelse av kundefordring og leverandørgjeld

A) Bekreft/avkreft om saldo i deres reskontro er iht. oppgitt beløp.

B) Ved avvik: inkluderes saldo/mellomværende per oppgitt dato. Merk at valuta også må velges.

C) Ved avvik: Utfyllende kommentar: Her kan du oppgi tentativ forklaring på avvik eller melding til revisor ved behov.

D) Oppgi navn og telefonummer til kontaktperson slik at revisor kan ta kontakt ved behov.

Steg 3. Last opp vedlegg
Det er påkrevd at du laster opp svar på anmodning i form av en årsoppgave (bank), advokatbekreftelse (advokat) eller kontoutdrag (kunde/leverandør):

Steg 4. Send inn

I steg 4. så ser du over informasjonen og sender inn.

Og til slutt - Trykk "Se over og send saldobekreftelser" og bekreft forsendelsen! Og forespørselen er besvart.

Les mer: