Opplever du feilmelding ved autentisering eller signering av forespørsler? Dette skyldes trolig en blokkering av informasjonskapsler på din mobil eller PC.

En informasjonskapsel er en liten datafil som et nettsted plasserer på enheten din, slik at den kan huske deg når du kommer tilbake. Siden Brevio bruker slike informasjonskapsler for å holde orden på sesjoner, kan blokkering av informasjonskapsler føre til feilmelding 😕

Fortvil ikke. Under følger oppskrifter på hvordan du kan fjerne blokkeringen av informasjonskapsler på din mobil eller PC. Forklaringen dekker de vanligste nettleserne, herunder:

• Safari (iOS)
  • Internet Explorer
  • Chrome

Safari

For å fjerne Safari sin blokkering av informasjonskapsler må du påse at følgende valg er skrudd av:

Innstillinger > Safari >  Blokker alle infokapsler

Internet Explorer
Hvordan aktiverer jeg informasjonskapsler (cookies) i Internet Explorer?

• Gå på Verktøy (Tools)
  •  Alternativer for Internett (Internet Options)
  • Velg deretter Personvern (Privacy)
  • Velg Avansert (Advanced)
  • Velg å godta informasjonskapsler:

Chrome:
Hvordan aktiverer jeg informasjonskapsler (cookies) i Chrome?

• Åpne Chrome på datamaskinen.
  • Klikk på Mer  øverst til høyre  Innstillinger.
  • Klikk på Avansert nederst.
  • Klikk på Innstillinger for innhold under «Personvern og sikkerhet».
  • Klikk på Informasjonskapsler.
  • Slå La nettsteder lagre og lese data i informasjonskapsler på.