Skulle du oppleve å sende anmodning til ugyldig e-postadresse hos revisjonskunde eller tredjepart, vil Brevio gi deg beskjed om dette ved å markere anmodningskortet i dashboardet og sende deg en feilmelding på e-post.

I noen tilfeller kan man derimot oppleve at kunde/tredjepart oppgir at de ikke har mottatt anmodningen, til tross for fravær av feilmelding.

Det kan være to årsaker til dette:

1. E-posten havnet i søppelpost (spam)

E-posten kan ha havnet i søppelpostkassen. Mange e-postsystemer har aggressive spamfiltre eller antivirus-programmer som stanser mer enn bare søppelpost.

Løsning: Be kunden sjekke søppelpostkassen sin, og eventuelt endre innstillingene for å godta e-poster fra Brevio.

2. Lokale e-postfilter

Mottaker har et lokalt e-postfilter. Filteret filtrerer e-posten etter at den har blitt levert til selskapet sine servere, men før den blir levert hos endelig mottaker i selskapet. Følgelig vil ikke e-posten dukke opp, verken i innboksen eller søppelpostkassen hos angitt mottaker.

Løsning: Be IT-administrator hos mottaker å oppdatere innstillingene, slik at e-post fra Brevio blir sendt videre til riktig mottaker.

Be gjerne din kunde kontakte oss direkte i chatten på www.brevio.com, om de trenger bistand her.