Gå til hovedinnhold
Maskinlesning av revisjonsoppgaver
Skrevet av Olav Harald Våge
Oppdatert denne uken

Brevio har utviklet en maskinlæringsmodell for å oversette innhold i revisjonsoppgaver til maskinlesbart format. Følgende banker er støttet og planlagt ferdigstilt før årsslutt 2024:

• DNB (NO): Støttet ✅

• Danske Bank (SE): Støttet ✅

• Danske Bank (NO): Støttet ✅

• Danske Bank (FI): I utvikling 🏗️

• Danske Bank (DK): I utvikling 🏗️

Følgende informasjon vil være tilgjengeligeliggjort:

• Kontoinformasjon og saldoer

• Roller og rettigheter

Informasjonen tilgjengeliggjøres på følgende to måter:

1. På forespørsel via webapplikasjonen (støttet ✅): Klikk på "Eksporter til Excel" og motta informasjonen strukturert i ett Excel-dokument.

2. På forespørsel via API (i utvikling 🏗️): Muliggjør ytterligere automasjon, hvorpå informasjon fra revisjonsoppgaven presenteres i JSON-format. Se vår API-dokumentasjon for mer informasjon.