Min Side
Brukerbasert tilgang til My Page

Hvordan får jeg tilgang?

Skrevet av Olav Harald Våge
Oppdatert i går

I tillegg til magiske lenker, så har banken også mulighet til å benytte seg av en innloggingsbasert tilgang til My Page.

Du får tilgang ved å:

Gå til My Page via magisk lenke, deretter "Settings" for så å legge til e-postadresse til brukeren som skal ha tilgang 👇

Etter å ha lagt inn e-postadressen, vil du motta en e-post for å ferdigstille registrering.

Merk at du også kan ta kontakt med oss på [email protected], så legger vi til første brukeren for deg.

For å logge inn, gå til: https://confirm.brevio.com/my-page/login