Returnèr signaturoppdrag til avsender

Benyttes ved feil eller avvik i signaturoppdrag.

Oppdatert over en uke siden

Hvis du som signerende part oppdager feil eller avvik i dokumentet som du har fått tilsendt for signering, så kan du sende dette tilbake til avsender med en kommentar.

Du returnerer på følgende måte:

1. Klikk på knappen på for flere valg ved det aktuelle signeringsoppdraget

2. Klikk "Returner til avsender"

Alternativt via dokumentsiden

1. Klikk deg inn i signeringsoppdrag

2. Øverst til høyre, så finner du knappen for flere valg - velg "Returner til avsender".

3. Angi årsaken for at du sender dokumentet tilbake usignert, i feltet som dukker opp, og send:

Oppdraget vil nå forsvinne fra ditt dashboard, og avsender mottar varsel om at du har sendt det tilbake (med kommentar).