Min Side
Signert PDF i e-post (settings)

Innstillinger - inkluder signert PDF i bestillingse-post

Oppdatert over en uke siden

Når banken mottar anmodninger via Brevio, så inkluderer denne alltid en sikker lenke hvor man kan hente ut signert fullmakt, samt laste opp revisjonsoppgaven.

Nå kan banken også velge å inkludere den signerte fullmakten, som et vedlegg i bestillingen fra Brevio.

Dette kan være nyttig for arkivformål, ettersom nevnte lenke over lukkes etter at svaret fra banken er sendt.

Hvordan aktivere PDF i e-post:

1. Gå til "Settings" i Min Side.

2. Velg "Yes" i innstillingen vist under - og trykk "Save":

Alle fremtidige bestillinger som sendes på e-post via Brevio, vil nå inkludere signert fullmakt som vedlegg.