Hvordan signere et dokument?

En stegvis gjennomgang av signeringsprosessen - for deg som har mottatt en dokument for signering via Brevio.

Christian Elboth avatar
Skrevet av Christian Elboth
Oppdatert over en uke siden

1 . Først mottar du en e-post fra Brevio.

Her klikker du på knappen "Signer dokument" for å bli tatt videre i prosessen. Legg inn sikkerhetskode (opplyst i e-post fra steg 1) og klikk "Gå videre":

2. Klikk deg inn på det enkelte signeringsoppdrag, eller gå direkte til  "Les og signer"-knappen for å starte signaturprosessen:

Husk å påse at du har valgt korrekt signaturmekanisme [1] før du klikker på “Les og signer 1 dokument(er)” [2] .

Det var alt - signeringsprosessen er unnagjort på bare noen få steg 😊