Teknisk
API tilkobling for bank

For banker som mottar mange anmodninger

Nicolay Hvidsten avatar
Skrevet av Nicolay Hvidsten
Oppdatert over en uke siden

Brevio ønsker å gjøre det enklere for banker med høyt anmodningsvolum, å motta og svare på bestillinger via Brevio.

Vi tilbyr derfor vårt eget BEKREFT API, som kan hjelpe dere å forenkle automatisering av svarprosessen. Tilgang til API-et koster ikke noe for banken.

Kort om API-et:

• Type: Representational State (REST) API

• Autentisering: Alle endepunkter vil kreve autentisering via et autentifikasjonstoken (OAuth 2.0)

• Format: JSON. Alle henvendelser må bruke innholdstypeheaderen application/json og benytte seg av UTF-8 encoding

Helt overordnet, består API-et av to deler:

1. Et endepunkt for lesing av bestilling: Dette vil inkludere tilgang til tilsvarende informasjon/data som man i dag har tilgang til via vårt grafiske grensesnitt. Herunder digitalt signert anmodning, navn på selskap, informasjon om avsender, periode m.m.

2. Et endepunkt for forsendelse av svar: Dette vil inkludere muligheten for å laste opp og sende revisjonsoppgaver tilbake til revisor.

Hvordan får jeg tilgang?

Send oss en e-post på [email protected] for mer informasjon.