Eksterne bekreftelser - Bank

Hvordan sende en anmodning til bank (bankbrev)? En stegvis gjennomgang.

Christian Elboth avatar
Skrevet av Christian Elboth
Oppdatert over en uke siden

Klikk på “Ny anmodning” øverst til høyre i oversikten:

Steg 1.  Velg revisjonskunde

Søk opp og velg revisjonskunde. Du kan søke fra en rekke selskapsregistre. Du kan også legge til datterselskaper i samme forespørsel.

I feltet "sluttdato for anmodning" så legger du inn dato for bekreftelse. Det er ikke noe problem å velge en fremtidig dato. Banken svarer så fort datoen er passert.

Steg 2. Velg anmodningstype og bekreftende tredjepart

Først velger du "Bank" som anmodningstyp:

Deretter søker du opp banken som er bekreftende tredjepart:

Brevio vedlikeholder en stor database med oppdatert kontaktinformasjon for alle støttede banker.

Steg 3. Forhåndsvis og/eller rediger forespørsel

I dette steget kan du endre forespørselen, samt forhåndsvise og se hvordan forespørselen vil se ut for din kunde:

Steg 4. Legg til flere anmodninger i forsendelsen

I dette steget kan du velge å legge til flere anmodninger i forsendelsen. Kanskje har kunden din flere bankforbindelser? I såfall kan du sende flere anmodninger i samme forsendelse til kunden.

Klikk på “Legg til anmodning” og repeter foregående steg for å legge til flere anmodninger, eller “Neste” hvis du vil gå til neste steg.

Steg 5. Skriv e-post til revisjonskunde

Brevio sender forespørselen via e-post til revisjonskunden. Legg til e-postadresse og melding til kontaktperson:

Jobben din er nå gjort - Brevio tar seg av resten 😊

Les mer: