Hvordan signere ut en revisjonsanmodning?

En stegvis gjennomgang for revisjonskunden (signerende part)

Olav Harald Våge avatar
Skrevet av Olav Harald Våge
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen viser vi hvordan du som revisjonskunde kan besvare en anmodning mottatt fra revisor.

1. Anmodningen(e) fra revisor mottas på e-post via [email protected]
Klikk på “Gå til anmodning”-lenken i e-posten for å lese og signere anmodningene.

2. Les og legg til etterspurt informasjon
Dashboardet gir deg oversikt over anmodningene som du har mottatt fra revisor. Anmodningene ligger som egne kort i dashboardet, hvor du kan klikke på kortet for å lese mer.

Slik leser du anmodningen og klargjør for signering:

1. Klikk på kortet i dashboardet [1] for å se og lese anmodningen

2. Hvis forespurt av tredjepart: Legg inn kontonummer/kontaktperson [2]

3. Klikk på “Lagre” [3] for å gjøre anmodningen klar til signering og klikk på "Gå til signering" [4]

Gjenta øvelsen med øvrige anmodningskort i kolonnen “Krever utfylling”.

4. Norsk BankID er standard signeringsmekanisme, men du kan selv endre til en           annen nordisk signeringmekanisme ved å klikke på metodevelgerenn [5]

3. Klikk på "Les og signer 1 anmodning”
Følg deretter signeringsveiledningen fra BankID, og husk at du må ha aktivert informasjonskapsler for å kunne signere et dokument med BankID.

4. Prosessen er nå fullført - raskt og enkelt 🎉
Anmodningen går nå videre til revisor og tredjepart.

Tips: Hvis du ønsker å dele denne artikkelen med noen, så sender du bare over følgende link: https://help.brevio.com/nb/articles/2424783-hvordan-signere-ut-en-revisjonsanmodning

Les mer: