Single Sign-On 🔐

Hva og hvorfor?

Oppdatert over en uke siden

Hva er single sign-on (SSO)?
Single Sign-On (SSO) er en autentiseringsprosess som tillater bruker å skrive inn navn og passord en gang, for så å gi sømløs tilgang til Brevio sin plattform.

Ved pålogging til Brevio fra din bedrifts-PC, blir du ikke lenger bedt om å angi passord.

SSO gir deg to enkle alternativer for innlogging:

• Bruk selskapets unike hyperlenke for umiddelbar tilgang (tilgjengeliggjøres på intranett e.l. av din lokale IT-avdeling)

• Logg inn med e-post (uten passord) via Brevio.com, og du blir sendt direkte til ditt dashboard.

Fordeler for deg og ditt revisjonsselskap:

• Ikke flere passord å huske på

• Enkel og sømløs innlogging til Brevio via nettleser

• Ingen klientinstallasjon

• Bedriftsinterne passordkrav trer i kraft

Ønsker du mer informasjon om dette, ta kontakt via chatten eller på [email protected]