Tofaktor autentisering

Google Authenticator

Oppdatert over en uke siden

Vi oppfordrer alle våre brukere til å aktivere tofaktorautentisering (2FA) i Brevio.

2FA er avgjørende for nettsikkerhet fordi det umiddelbart nøytraliserer risikoen forbundet med kompromitterte passord. Hvis et passord er hacket, gjettet eller til og med phished, er det ikke lenger nok til å gi en inntrenger tilgang: uten godkjenning ved den andre faktoren er et passord alene ubrukelig.

Trinn-for-trinn veiledning for å aktivere 2FA

1. Logg inn på Brevio, og finn "Profile" og "Added Security", som vist nedenfor.

2. Klikk "Turn on" og du skal se en boks som ser slik ut 👇

3. Last ned 1Password, Google Authenticator eller en annen OTP-app på din mobile enhet.

4. Skann QR-koden ved hjelp av appen, og skriv inn engangskoden fra appen i Brevio, og klikk på "Turn on"